Cherry Love

Panduan Permainan

Lambang Pengganti (Wild):
-Anda dapat mengganti semua simbol, tetapi tidak termasuk (Lambang Penyebar) untuk membentuk kombinasi terbaik untuk memenangkan penghargaan.
-Tampaknya hanya pada gulungan 2, 3 dan 4. "Lambang pengganti" simbol serta efek khusus, seperti yang muncul dalam fungsi Liar Free Games sepenuhnya diperluas pada gulungan 2, 3 atau 4.
-Diperpanjang liar akan mengganti semua simbol lain untuk membentuk kombinasi pemenang hadiah payout.

"Cherry" (Lambang Penyebar): "Cherry" (Lambang Penyebar) tidak perlu muncul dalam payline tertentu, jika setiap posisi pada poros muncul ada dua atau lebih pemenang payout akan dihitung dan dikalikan dengan total taruhan paylines menang. Ketika permainan utama, ada tiga "Cherry" (Lambang Penyebar) atau lebih muncul di manapun pada gulungan, itu akan memicu permainan gratis.

Bonus dan Berputar Percuma

Permainan percuma: "Dengan 3"Cherry "atau lebih, anda akan mendapati 15 pusingan percuma dengan gandaan x2 dicetuskan.   Setiap kali 3 scatter muncul di mana-mana semasa Permainan Percuma , pusingan Permainan percuma rakan dicetuskan semula  dengan pemberian 15 putaran Percuma. lambang Wild akan menggantikan semua simbol selain scatter. 

* Gamble : matlamat anda adalah untuk meneka dengan betul sama ada kad yang seterusnya akan menjadi merah atau hitam.  Tekaan yang betul akan dibayar berganda.