2020-02-24 13:15:05 [GMT+8]

Haiwang 3

Panduan Permainan

"Untuk memulakan permainan, pemain perlu memilih kedudukan dan meletakkan pertaruhan. Kemudian pilih meriam untuk memancing. Ia mempunyai pelbagai jenis meriam seperti : Meriam biasa, meriam advanced dan kesan istimewa. Semua meriam ada saiz jaring yang berbeza dan tahap kuasa yang berbeza, pemain boleh menukar meriam mereka di mana-mana peringkat ketika dalam permainan dengan menggunakan butang perubahan 'Meriam'. Selepas memilih meriam, pemain sasar dan menyerang ikan untuk mendapatkan mata. Terdapat banyak jenis ikan dengan mata yang berbeza.

* Cannon biasa:

- " Senjata mesin ": Serangan peluru, apabila peluru itu tidak mengenai apa-apa ikan dan tidak keluar dari skrin, ia akan melantun sehingga 3 kali.
- " Senjata magnet ": Serangan kilat, sasar dan serang ikan. Anda juga boleh menukar sasaran untuk menyerang.
- " Senjata Elektromagnetic ": Garis lurus dan serangan kuasa tenaga elektro yang besar, kuasa maut. Membunuh untuk mendapatkan meriam ini, tembak apabila disentuh, hanya boleh menembak sekali.
- " Senjata Bor ": Kesan besar gerudi belakang dan sebagainya, akan melantun, banyak kali, akan meletup apabila berhenti. Membunuh untuk mendapatkan meriam ini. Tembak apabila disentuh, hanya boleh menembak sekali.
- " Senjata Badai Api ": Bola api serangan dengan kerosakan kebakaran, bola api akan melantun sehingga 3 kali apabila terkena tepi skrin. Membunuh untuk mendapatkan ini, had masa 30 saat untuk digunakan.
- " Rankaian bom Kepiting ": 2-5 kali letupan kawasan yang besar, kuasa yang kuat. Membunuh untuk mendapatkan kesan ini, ia secara automatik akan meletup.
- " Rangkaian Petir ": Lampu aura akan secara rawak menangkap 2-5 ikan, kemudian meletup dan menyebabkan kerosakan lampu. Membunuh ikan dengan lampu aura untuk mendapatkan kesan ini
- "" Pusaran air "": Kerosakan pusaran air, pusaran air akan menyerap spesies ikan yang sama apabila mereka muncul, apabila spesies ikan yang sama diserap ia akan mendapat mata. Membunuh ikan dengan neon dan twist aura untuk mendapatkan kesan ini.

* Kota Emas:

- '' Pertempuran kota emas ": Muncul secara rawak dalam peringkat Kraken Laut Dalam , peringkat untuk mata ganjaran Bonus kepada pemain, di mana pemain akan mendapat Maharaja Ikan Paus dengan skor yang tinggi, dan juga peti misteri.
- " Piringan Ikan ": Alat Memancing, pemain guna untuk mengawal Memancing Crosshair, Klik untuk memancing.
- " Peti Harta Karun ": Peti misteri bandar Emas, ganjaran yang tinggi, yang dimeterai di dalam bandar Emas, gerakkan piringan ikan anda dan dapatkan semua khazanah. Semoga bernasib baik.